150707

Redan tisdag och dagarna bara springer iväg känns det som. Vi ska vara i smögen till söndag sen går bilen mot skara sommarland. Vi hade först planerat att bo på hotell i Göteborg och gå på Liseberg sen ta high Chaparral på vägen hem men vi funderade om lite så nu på fredag blir det Liseberg istället. Det är inte så långt mellan smögen och Göteborg så vi kan lika gärna ta en dagsutflykt istället för att bo på hotell där. Sen efter lite funderingar så tror vi barnen kommer gilla skara sommarland bättre än high Chaparral. 

Nu försöker vi ändra lite på dygnen för nu så somnar barnen runt 22:30 och jag väcker hela familjen kl 11. Det blir alldeles för sent och man sover bort hela dagen. Man vill hinna med lite oxå medans vi är här. Barnen tjatar varje dag om att fiska krabbor så det gör vi mest och på kvällarna njuter vi av semestern i soffan. Idag har vädret varit sådär blåst mycket sen mot kvällen kom regnet. Jag hoppas på bättre väder imorgon så barnen kan få bada och jag få sola =)


Innan semestern är slut i smögen så blir det någon vända in till fina smögenbryggan och gå och kika lite. Att åka till smögen på semester är något som jag skulle kunna göra varje sommar. Det är så fint här och barnen trivs så bra.