150430

Nu har projektet garage och tomt startat och det är en hel del som ska göras. Nu har el börjat med att förbereda för spottar i takfoten. Blir 4 spottar på vardera sida och sen har el dragit fram provisorisk ström så vi har el medans mannen bygger. Idag ska det handlas hem lite material för garaget ska vara isolerat och tätt till nästa vecka för på tisdag kommer el och drar för alla uttag, lampor m.m. Målet är att garaget ska vara klart om ca 2 veckor och på den tiden ska det hinnas målas också men vi får jobba på kvällar och helger. Jag måste måla omfattningarna till garageporten också så färg till det ska köpas hem.
Imorgon kommer det en grävare hem till oss som ska börja dra till tomten och förbereda så vi kan börja rulla gräs sen. Ska bli skönt att ha en tomt som barnen kan leka på och det kommer se så mycket roligare ut. Idag är det bara torkad jord på baksidan och ogräs. Tanken är att bygga trallen sen runt midsommar och just nu håller vi på att kollar vad det blir för material. Vi är inne på komposittrall i färgen grå men vi ska räkna lite på vad vi kan hamna på totalt och sen vill vi glasa in verandan men det får bli ett projekt om några år. Framsidan går först och den tänkte vi fixa nästa år.
 
Ungefär såhär vill jag att uterummet ska se ut sen. Glas överallt så vi får ljust inne i huset också så att det inte känns instängt. Kommer säkert hinna ändra mig flera gånger om innan vi ens börjar projektet
 
  
 

150427

Då var jag äntligen tillbaka på jobbet efter semestern. Vi kom hem den 20:e och jobbade dagen efter men både jag och min man hade åkt på något skit i magen så vi fick vara hemma och lämna prover för att kolla så vi inte smittade. Så nu har jag nästan varit hemma i 2 1/2 vecka så vi får väll se om jag får semester igen.
 
Jag har äntligen köpt hem kuddar till soffan och nu vill jag byta till tavlor bakom soffan och barnen kommer få kartan i sitt allrum. Men jag får köpa hem lite saker i taget.
 

Blev enkla färger på kuddarna men jag är jätte nöjd med hur det blev. Här är tavlorna jag vill ha
 


 
 
 
 
 

150421

Idag är det första dagen på jobbet efter semestern och vad det är skönt att komma in i rutiner igen. Visst det har varit skönt att bara ligga i solen och inte göra så mycket men vi har längtat hem. Barnen har bott hos sin faster så jag och mannen har passat på att umgåts och vilat i 1 vecka. Vi valde att åka till Egypten och det var helt ok men vet inte om vi skulle åka tillbaka. Vi har i alla fall haft det varmt och skönt men finns ingen bättre känsla när man kommer hem igen och får krama om dom som betyder mest för en.
 

Idag blir det bara att umgås med barnen så vi ska göra egen pizza och sen äta ben & Jerrys =)