151228

Jag har lånar hem en lampa från min systers mans företag och den är helt underbar. In och kika på webbshoppen för det finns så mycket fint 
www.brightdesign.se


Vi (min man) har äntligen fått upp lamporna ovanför hällen och att få belysning där gjorde mycket. 
151205

Idag bytte jag ut julgransbelysningen för den gamla var trasig och nu lyser granen så fint. I år julpyntade vi äntligen och det var ett tag sen men detta år har jag en helt annan julkänsla och nu bara längtar jag till julafton. Kan bero på att vi bor i vårt egna fina hus och bara få se barnen öppna sina julklappar och få äta julfrukost hemma kommer kännas underbart. Jag har inte bytt gardiner eller satt upp julstjärnor utan valde bara att ta fram lite tomtar, julgran och en adventsljusstake. 

Idag blir det att åka och köpa julklappar till barnens kusiner så vi kan börja bocka av julklappslistan. Ska bara få upp mannen ur sängen så vi kommer iväg. Vi får passa på med julklappsshoppingen medans barnen är hos sin mormor hela helgen. 
151202

Nu har vi äntligen gått in i decembermånad och jag har börjat räkna ner dagar tills jag går på ledighet. Hade tänkt att gå redan den 19/12 men barnen går i skolan till den 21/12 så jag jobbar den dagen också sen går vi på julledigt och är hemma till den 8/1 som det ser ut nu. Ska bli så skönt att bara få vara hemma och få vila lite och ta igen lite tid som man knappt har nu. Har lite saker på att göra listan men då vi aldrig är lediga så hinns inget med tyvärr men känns som bra projekt att ta tag i under ledigheten.
 
Jag sitter fortfarande och drömmer om ett nytt hus men inget är bestämt. Vissa dagar vill vi flytta medans andra vill vi bo kvar. Jag älskar vårt hus men lite större skulle inte skada. Det finns mycket i vårt hus som jag skulle ta med mig ifall vi byggde ett nytt men medans jag fortfarande bara drömmer om detta så följer jag en hel del konton på instagram och spar bilder på hus som jag gillar. Detta är vad jag fastnat för just nu och så min stil. En stor kub med stora fönster och en modern känsla.
 
 
En trappa och ett badrum som jag fastnat för