150629

Här kommer två bilder hur det såg ut innan vi rullade gräs och hur det ser ut idag. Nu börjar det likna en tomt istället för en byggarbetsplats.
 

 
 

150628

Nedräkningen har börjat för nu är det bara 5 arbetsdagar kvar innan vi går på semester. Denna semester är så efterlängtad och den börjar riktigt bra. Redan på lördag nästa vecka går bilen mot smögen där vi ska bo i 8 dagar sen har vi bokat hotell i Göteborg för att gå på Liseberg med barnen. Efter göteborg ska vi stanna till i high Chaparral innan vi åker hem. Vi kommer bo på hotell där oxå så vi slipper stressa från Göteborg och sen efter high Chaparral är planen nog att åka hem. Jag hade hoppats på Ullared men alla hotell var fullbokade och kommer vi inte på något annat vi vill göra så kommer vi hem onsdag V.29 igen. Vi börjar jobba igen V.32 så vi får några veckor hemma innan allvaret börjar igen. 
 Underbara smögen

Hotellet vi ska bo på i Göteborg. Ligger ca 10 min från Liseberg och rummen var jätte fina. Det bästa med att bo på hotell är att få äta frukosten. 


Nu hoppas vi på värme och sol när vi ska iväg för just nu känns sommaren långt borta 

150627

Igår var jag ut och fotade lite hur tomten ser ut idag. Gräsmattan har fått en riktigt fin grön färg och jag hoppas den håller sig såhär fin hela sommaren. Idag ska vi hämta hem utemöbler så vi kan sitta ute och äta i sommar och nästa år blir det att satsa på nya möbler när den riktiga trallen är klar. 


Vår provisoriska trall blev ca 30 kvm och denna yta kommer bli inglasad senare. Men det kommer dröja något år innan det projektet drar igång