160331

För ett tag sen beställde jag hem planscher till barnens allrum för det är så tomt och tråkigt där inne och planscherna jag och barnen valde är i färg. Jag tror det kommer bli bra så nu måste jag handla hem ramar för så fort planscherna kommer så ska dom ramas in och upp på väggen.
 

Jag har riktiga marvelungar så dessa kommer bli kanon. Bara att få färg mot allt vita och svarta kommer göra mycket. Sen hoppas jag det att ekot som blir när det är tomt kommer försvinna.
 

Jag har redan bytt matta och köpt en blomma till deras allrum för att ha en ryamatta till barnen är ingen hit då det tappas saker hela tiden och halva godispåsen ligger där sen. Kommer bilder sen så fort tavlorna sitter uppe.
 

160329

Var ett tag sen jag skrev men det händer inte så mycket just nu hemma hos oss. Vi har inte köpt hem något roligt och vardagen bara rullar på. Det som planeras nu för fullt är sista på tomten och vi vet fortfarande inte riktigt hur vi vill ha det. Trallen kommer att beställas hem snart så vi kan bygga den redan nu under våren men marksten har vi inte alls bestämt oss för. Finns så mycket att välja på och jag är ute efter en mer grå/svart sten för det skulle passa bra med huset.
 
Att planera tomten skulle vara svårt visste jag men inte såhär svårt. Finns mycket fint men det gäller att inte få det plottrigt utan mer enkelt. Vi måste börja med att åka och kika på sten samt kolla lite priser. Vill inte att det ska skena iväg och denna gång ska budgeten hållas.
 
Vi måste även få in kaminen innan februari nästa år annars måste vi söka typ nytt bygglov och då kostar det pengar så det blir att hålla utkik efter någon bra kampanj så vi kan beställa hem den utan att det kommer bli jätte dyrt. Skönt när allt är klart så vi kan lägga pengar på resor och annat skoj.