150831

Idag kommer den efterlängtade mannen hem och som vi har saknat honom. Dom här fyra dagarna som han har varit borta har gått fort men jag var snabb på att boka upp dagarna så jag slapp vara så ensam. 

Jag har hunnit med lite småprojekt här hemma. Jag har letat efter en ljuslykta som är svart på utsidan och koppar på insidan men det finns typ inte att få tag på så jag köpte vita ljuslyktor och sprayade dom själv. Vart nöjd med resultatet då det var första gången jag sprayade något. 
Före

Efter150830

Jag försöker hålla mig sysselsatt så dagarna går fort och det gör dom verkligen. Igår hade sonen fotboll och han blev hämtad 8 på morgonen så klockan ringde redan kl 7. Sonen bästa kompis och fotbollskompis har en bror i vår minstings ålder så han kom hit kl 8 för att leka. Min man är tränare men då han är borta hela helgen så bestämde vi att äldsta sonen fick åka med sin fotbollskompis och vår yngsta fick leka hela dagen. Jag har passat på att städa här hemma, städa ur kylen, spolade rent soptunnan, strykt gardiner och fått upp väggdekoren i barnens allrum. 

Såhär såg dekoren ut på bild när jag köpte hem den 

Såhär vart det i barnens allrum 😂

Snacka om skillnad på strl. Dekoren ser större ut i verkligheten som tur är och får sitta där tills jag kommer på något annat som skulle passa. Blev i alla fall en liten färgklick vilket behövs i barnens allrum. 

150829

Igår åkte mannen iväg på en golfresa med sina kompisar och kommer inte hem förrens på måndag. Det är tomt här hemma för jag är så van att alltid ha honom nära men tur att dagarna går fort. Som tur var kom min bästa vän över på lite tacos igår och höll mig sällskap. Vi pratade på som aldrig förr och har redan planerat in en dag i Västerås nästa helg och äta god mat. 

Jag har letat en korg för alla filtar och hittade den perfekta på ellos som klickades hem. Hade fått en kod som gav 40% i rabatt och gratis frakt så jag kunde inte låta bli. Är jätte nöjd med korgen och nu får jag äntligen bort alla filtat från soffan. Jag passade även på att beställa hem mat och få det levererat till dörren och vilken lyx. Slippa åka till affären och glömma hälften som ska med hem så nu har vi mat för 1 vecka och jag slipper stressen att hinna iväg och handla och planera mat varje dag.