160723

Vi har dragit igång små projekt här hemma men det har blivit mest hänga på stranden när vädret har varit fint. Så nästa vecka är det tänkt att mannen ska jobba lite på tomten så vi kan bocka av mer saker på att göra listan.

Det som nu är klart är mina blomlådor jag önskar mig. Jag är så nöjd med resultatet och jag målade blomlådorna i samma kulör som huset så det ska passa bra. Nu börjar i alla fall baksidan bli klar men framsidan vet vi ännu inte hur vi ska göra. Kollar olika sidor för inspiration och det finns mycket fint så vi spånar ett tag till.

 

160714

Imorgon är det sista dagen i smögen och vädret lovar sol och jag hoppas på att äntligen få lite sol. Vi har nu varit här sen i lördags och idag var första dagen som det var soligt och varmt vilket var passande för vi åkte in till smögenbryggan och kikade lite. Planen nu är att blåsa av Göteborg för det ska regna där hela helgen och vi har ingen lust att gå på Liseberg då. Vi åker ner en helg i höst istället så kanske det inte är lika mycket människor där då som det är under semestertiderna.

Tycker stuglivet är mysigt men börjar längta hem till mitt hem. När man är utan alla bekvämligheter så inser man hur "bortskämd" man är som har allt hemma. Vi kommer börja rulla i tid på lördag för att inte komma hem så sent och det första jag ska göra är att tvätta.

Det vi har kommit fram till när det är dåligt väder är att vi shoppar som aldrig förr så det kanske blir billigare för oss att åka utomlands ☺️

 
 
 

 

160711

Dag 2 på semestern i stugan och jag skulle lätt kunna ha en egen sommarstuga för det är så skönt. Man tar dagen lite som den kommer, sover ut och bara njuter av lugnet. Barnen vaknar, äter frukost och springer fort ner till bryggan för att fiska krabbor. Idag var det regnkläder på men dom var så nöjda ändå.

 

Idag valde vi att åka in till Uddevalla för att köpa gummistövlar till sonen samt handla lite mat. Det finns en butik där som har så mycket fina kläder så mannen hittade en hel del och jag fick min väska jag önskade mig. Men nu får det räcka med väskor för ett tag ☺️