161018

I torsdags förra veckan fick jag ett ryck och ville måla om väggen i hallen så i fredags köpte jag hem färg. Lördagen gick åt att täcka, tejpa och skruva ner alla saker från väggen men på kvällen var jag klar. Vart en jätte skillnad och hallen vart så mycket bättre. När jag tömt hela väggen på allt så såg man verkligen hur skitig väggen hade blivit av alla jackor och händer. Jag valde att måla en grå vägg som passar till resten utav huset.
 
 

161007

Igår börjades framsidan tryckas och det blir så bra. Idag ska det blir klart men tyvärr kan det inte målas i år utan vi kommer måla till våren. Det är alldeles för kallt ute nu men hellre vänta så resultatet blir bra än att vi måste göra om det. Så vi kommer tyvärr ha en svart gång hela vintern men det funkar. Det bästa av allt nu är att vi inte får in tonvis med grus i hallen.
 
 
 
Även om vi inte kommer plantera innan våren så ska jag fixa till ytan och ta bort alla stenar som ligger där. har redan börjat googlat på plantor/buskar som jag vill på framsidan och det ska bli saker som är underhållsfria.

161005

Igår kom asfalten på plats och imorgon är planen att den ska tryckas. Känns konstigt att framsidan börjar bli klar men det är lite kvar att göra innan den är helt färdig. Kommer inte vara ren asfalt utan den ska tryckas sen målas och det kommer bli så mycket bättre. Är glad att vi valde fris lite överallt för det ramar in parkeringen och gångstråket lite mer än att det ser ut som en asfaltsklump på hela framsidan.
 
Så här såg det ut igår medans markfrirman la asfalten och strax efter 17 var dom klara
 
 
 
 
Asfalten ser skitig ut på vissa ställen men det fösvinner så fort det kommer lite vatten. Och på bilderna är frisen lite skitig så den kommer bli mer ljus när den blir ren. Imorgon kommer bilder på hur det ser ut när det är tryckt om firman nu kommer som lovat.