151014

Vårt hus ser ut som ett plus uppifrån och i mittskeppet som jag kallar det har vi vardagsrum, kök och hall. Här kommer bilder på hur den delen av huset ser ut. Har nog visat dom flesta bilder tidigare.
 
Vardagsrum/matplats
 
Kök
 
Hall
 
 

151013

När vi planerade vårt kök så planerade jag in ett lamputtag ovanför hällen för jag ville ha två lampor som ska hänga ner där men vi tog bara ett uttag för det skulle se konstigt ut med två uttag. Jag letade som en galning efter två fina små kopparlampor som ska matcha min lampa ovanför köksbordet och jag hittade markslöjds elba som är så fin. Lamporna klickades hem för 8 månader sen men dom ligger tyvärr fortfarande kvar i kartongen. Jag har varit för slö och glömt bort att köpa hem nya kontakter och en grenkontakt för att kunna ha två lampor i samma uttag. vi måsta nämligen kapa sladdarna för dom är så långa sen så måste det vara mindre kontakter för att passa uttaget. Så mitt projekt till helgen blir att åka och handla lite saker så vi kan få upp lamporna när nu min man har tid över för lite extra belysning skadar inte. Tror oxå att två lampor kommer göra mycket i vårt kök.
 
 

Ska måtta så lamporna hänger centrerat ovanför bänkskivan och inte hällen. Älskar att ha små projekt här hemma och speciellt när det är klart och nu hoppas jag det bara blir bra också.

151012

Idag fyller våran "lilla" kille 8 år och det är nu man inser hur fort tiden går. Vill bara stanna tiden för snart är dom vuxna och flyttar hemifrån. Han fick paket på morgonen och efter skolan ville han till toys ur us så vi åkte dit och kikade lite sen blev det McDonalds. Sonen var så nöjd över sin dag vilket är det viktigaste. 

Vår lilla prins