150522

Äntligen fredag och detta är den bästa dagen på hela veckan =). Jag räknar ner timmarna för att få åka hem och ha en helg med familjen vilket är det bästa som finns. Denna helg har vi massor uppbokat och på söndag kommer min barndomsvän med man och barn och hälsar på. Ska bli så kul för det var ca 1 1/2 år sen vi sågs sist. Tyvärr blir det ju så att alla är upptagna med sitt och tiden bara springer iväg men äntligen på söndag är det dags att ses.
 
Idag är planen efter jobbet att jag ska städa, tvätta och laga mat medans mannen ska fixa i garaget och på tomten. Vi får nog all jord till tomten idag och vår grävare pratade om att han skulle fixa med detta idag och imorgon sen vågar jag beställa hem gräset. Vill bara få rulla ut gräsmattan så barnen kan vara på baksidan sen och leka.
 
Det som är lite märkligt är att när man står vid huset och kollar ut på baksidan så känns tomten jätte liten men står man vid tomtgräsen och tittar mot huset så ser man verkligen hur stor tomt vi har. Där det ligger grus bakom huset kommer hela trallen gå så den kommer bli ganska stor och friggen är tänkt att spara och ha under trallen sen till uterummet. Men kan vi inte fara den någonstans så får vi slänga den och köpa ny sen när det väl är dags att bygga uterummet.