150125

Om vår tidsplan håller så ska huset vara klart nu på onsdag eller i alla fall för våra ue som är inne och jobbar. Vi kommer till och med ha vatten och fungerande toaletter. Vi har lite småsaker kvar att göra inför slutmötet men inga stora jobb och allt ska vara klart när vi flyttar in.
 
Imorgon blir det att åka och beställa soffa men det visade sig enligt hemsidan att vi får soffan tidigast 19/2 och jag som ville ha soffan redan den 6/2 eftersom vi flyttar in då. Trodde aldrig ikea hade så lång leveranstid. Men vi får ha barnens soffa provisoriskt tills den nya kommer så vi kan sitta i vardagsrummet. Måste planera in en tid med mäklaren också så vi kan värdera huset och göra det till ett bolån. Man vågar inte hoppas på för mycket men husen säljs riktigt bra i vårt område och till bra priser så jag hoppas på en bra värdering eller i alla fall så vi sparat pengar på att bygga själva.
 
Här kommer liten bildbomb från huset
 
Blev svart klinkers med svart fog i hallen. Nu har vi sockel på plats oxå 
 
Vårt badrum

Ledbelysning så barnen ser vart dom går på natten
 
Spottar i nästan alla fönstersmygar
 
Duschsetet i barnens toalett
 
Nu är all fasadbelysning monterad
 
Jag har bokat byggstäd så huset kommer vara fint inför flytten. Jag valde att städa lgh själv men den är inte så stor och det är mer värt att lägga pengarna på att få huset fint.