150519

Igår vart el helt klara i garaget så nu funkar spottarna och belysningen i garaget. Det bästa av allt är att vi har nu eluttag på utsidan så i vinter kan jag koppla in värmaren till bilen så jag och barnen får åka varmt. Jag är jätte nöjd att vi valde att sätta spottar i takfoten på garaget också för det lyser upp massor mellan hus och garage för vi valde att inte ha belysning på gavlarna av huset så spottarna gjorde massor.
 
Som vanligt missas något när det gäller oss så i veckan kommer motorn till garaget vilket innebär att vi äntligen kan såga upp hålet och använda porten. Måste bara köpa hem omfattning som ska målas sen är garaget klart. Vi valde att hoppa målning av golv för det var bara mer krångel än vad det kommer vara värt det. Golvet kommer bli fult ändå efter ett tag så vill vi måla om ett par år så får vi ta tag i det då.
 
Min man har jobbat på riktigt bra i garaget så nu har han fått dit sin bänk och han bygger egna hyllor under som han kan ha alla sina saker på så slipper det ligga på golvet. Vi valde att ha larm i garaget också så man kan sova gott om nätterna för vi slår alltid på skallarmet som en trygghet.
 
Projekten detta år börjar ta slut för vi kommer dela upp tomten i två omgångar för allt kostar så mycket pengar. Nästa år blir det att lägga marksten, asfaltera uppfarten och mannen börjar prata om att bygga uterummet men vi får se hur mycket vi hinner med. Vi måste sätta in en kamin innan februari 2017 så det ska vi också spara pengar till.
 
Denna kamin är vi sugna på men med glasskiva under