150430

Nu har projektet garage och tomt startat och det är en hel del som ska göras. Nu har el börjat med att förbereda för spottar i takfoten. Blir 4 spottar på vardera sida och sen har el dragit fram provisorisk ström så vi har el medans mannen bygger. Idag ska det handlas hem lite material för garaget ska vara isolerat och tätt till nästa vecka för på tisdag kommer el och drar för alla uttag, lampor m.m. Målet är att garaget ska vara klart om ca 2 veckor och på den tiden ska det hinnas målas också men vi får jobba på kvällar och helger. Jag måste måla omfattningarna till garageporten också så färg till det ska köpas hem.
Imorgon kommer det en grävare hem till oss som ska börja dra till tomten och förbereda så vi kan börja rulla gräs sen. Ska bli skönt att ha en tomt som barnen kan leka på och det kommer se så mycket roligare ut. Idag är det bara torkad jord på baksidan och ogräs. Tanken är att bygga trallen sen runt midsommar och just nu håller vi på att kollar vad det blir för material. Vi är inne på komposittrall i färgen grå men vi ska räkna lite på vad vi kan hamna på totalt och sen vill vi glasa in verandan men det får bli ett projekt om några år. Framsidan går först och den tänkte vi fixa nästa år.
 
Ungefär såhär vill jag att uterummet ska se ut sen. Glas överallt så vi får ljust inne i huset också så att det inte känns instängt. Kommer säkert hinna ändra mig flera gånger om innan vi ens börjar projektet