160329

Var ett tag sen jag skrev men det händer inte så mycket just nu hemma hos oss. Vi har inte köpt hem något roligt och vardagen bara rullar på. Det som planeras nu för fullt är sista på tomten och vi vet fortfarande inte riktigt hur vi vill ha det. Trallen kommer att beställas hem snart så vi kan bygga den redan nu under våren men marksten har vi inte alls bestämt oss för. Finns så mycket att välja på och jag är ute efter en mer grå/svart sten för det skulle passa bra med huset.
 
Att planera tomten skulle vara svårt visste jag men inte såhär svårt. Finns mycket fint men det gäller att inte få det plottrigt utan mer enkelt. Vi måste börja med att åka och kika på sten samt kolla lite priser. Vill inte att det ska skena iväg och denna gång ska budgeten hållas.
 
Vi måste även få in kaminen innan februari nästa år annars måste vi söka typ nytt bygglov och då kostar det pengar så det blir att hålla utkik efter någon bra kampanj så vi kan beställa hem den utan att det kommer bli jätte dyrt. Skönt när allt är klart så vi kan lägga pengar på resor och annat skoj.