150224

Förra veckan kom värderingen på huset och den var mycket bättre än vi hoppats på så nu känns det bra att vi valde att bygga helt själva för det har vi sparat in massor på. Nu är vi glada över beslutet men under husbygget så funderade vi många gånger hur vi tänkt när vi valde att ta på oss så mycket jobb. Nu är i alla fall byggkreditivet ett huslån och vilken skillnad på ränta och kostnad. Sen är det skönt att bara betala för ett boende för på fredag släpper vi lägenheten.
 
Efter att jag städade ca 4 timmar i lördags så beslutade jag för att ta in en städfirma för shit vad mycket jobb det är att flyttstäda. Det tråkiga är bara att det kostar en slant men jag får tid hemma istället. Nu längtar jag tills vi lämnar ifrån oss nyckeln för det är så tråkigt att flytta och speciellt när vi inte tömt allt heller.
 
Nu har vi köpt hem allt som vi vill ha till huset. Hallen vart klar i helgen och nu är hyllor på väg hem till ungarnas dvd filmer. Sen är det bara lite som ska upp på väggarna men det är också det svåraste att välja vad man ska ha. Skulle vilja ha en tavla med lite färg men inte för skrikit. Blir att ta en funderare på vad som passar in hos oss.
 
Philip fick en signerad DIF tröja av oss i julklapp som vi ramade in
 
Denna kommer hamna på väggen bakom vår soffa
 
Klockan kommer sitta på väggen i vårt vardagsrum