150925

Jag måste snart införa shoppingförbud på mig själv. Den senaste tiden har jag handlat alldeles för mycket men det blir nog lätt så i perioder. 

Igår var jag och barnen och handlade höstjackor som dom kan ha innan vintern kommer och det blev likadana men jätte fina. Jag är så sugen på att köpa en peak performance jacka till Philip men det räckte med att jag köpte hem en peak mössa som försvann efter 1 vecka i skolan. Känns så surt att jag ska behöva köpa hem nya saker för att någon tar något som inte tillhör dom. Får satsa på lite dyrare saker när han har skåp i skolan och kan låsa in allt. 

Denna jackan valde bägge grabbarna
Jag hade beställt hem ett par svarta höga Nike air force till mig för jag älskar skor. När jag försökte öppna kartongen i smyg kommer Philip så söt och frågar vems är skorna då han insåg att dom var till mig så blev han så besviken så igår kom hans skor hem. Tror dom är lite stora men tänkte ha en sula i för då passar dom till våren oxå. Tycker det är så roligt att han äntligen börjat intressera sig i skor och kläder.


När jag fyllde år så sa min man att jag fick köpa hem min Marc Jacobs väska som jag ville ha men den har varit slut på nätet så jag har letat och velat ett bra tag innan jag hittade den perfekta väskan och i present av min familj fick jag pengar till en plånbok som jag suktat efter. Igår la jag äntligen beställningen på väskan, plånboken och en klocka till mig själv från mig själv som ett grattis till nya jobbet. Hoppas den är lika snygg på min arm som den är på bild. 


Nu har flygbiljetterna betalats till London så den 22-25/5 är jag på shoppingresa med min bästa vän så nu blir det att hålla i slantarna så jag kan shoppa där.